Строителни Ремонти

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - The Master

Страници: [1] 2 3 ... 9
1
Строителство и Ремонт / Re: Глинени къщи
« -: март 12, 2016, 10:37:52 pm »
Приятели тъй като виждам, че някои от вас имат трудност да качват снимки и видеа. Изпращайте всички материали на този мейл stroitelniremonti.org@gmail.com. Ще кача всичко, което е от полза за темата от ваше име.

2
Строителство и Ремонт / Re: Глинени къщи
« -: февруари 10, 2016, 10:25:43 pm »
Това е нормално. Просто намали размерите на снимките и ще стане. Не е кой знае колко сложно. Има една безплатна програма в мрежата http://download.cnet.com/Paint-NET/3000-2192_4-10338146.html можеш да я инсталираш и ще ти е от полза. Колко са големи тези снимки.

3
Строителство и Ремонт / Re: Глинени къщи
« -: януари 07, 2016, 07:36:01 pm »
:)
здравейте отново .Днес направихме малко блокчета от пресована пръст./"кирпичи" ПЗБ / със моята машина .
Малко от обещаните снимки . .!
надявам се да ви харесат. :) :) ;)


Аз снимки не виждам и хайде по внимателно с изцепките, защото не ми се ще да трия и профили.

4
Строителство и Ремонт / Re: Глинени къщи
« -: декември 17, 2015, 07:56:52 pm »
ЕЕЕЕ...  БРАВО,
20 дена  и никой не появи интерес да възобновим темата.
Утре ще правя "кирпичи" /ПБЗ / със машината  на една къща във Варна .
Пък може и да кача някое видео. :) :) ;)

Хайде аз искам да видя снимките и проявявам интерес.

5
Здравейте имам въпрос,предстои ми ремонт на стара къща и по ред причини и лошото състояние на 2 етаж на къщата
ще се наложи да се събори,къщата е 160кв. на етаж и се надявам да помогнете и дали изобщо може да се направи така
да се събори само 2 етаж.Къщата е на 2 етажа покрива е почти 100% паднал и това е решено или ще се събори цялата или ако има така възможност да се остави само долния етаж.Благодаря за всякаква помощ или съвет за решението на задачата. :) :) :)


Ами аз не виждам проблем, ако основите са здрави спокойно може да си ги бутнеш покрива и втория етаж да си ги изградиш отново, но е хубаво да се видят някакви снимки първия етаж как е направен има ли колони или е целия с тухли единички.

6
Здравейте нов съм във форума.Казвам се Иван Иванив.Отварям тази тема ,за да бъда полезен до колкото мога на всички,които са решили да си правят ремонт на апартамента или къщата.Занимава се с изграждане на ВиК,Отоплителни и Слънчеви инсталации.Ако имате нужда от професионален съвет ми пишете.

Добре дошъл Ванка.

7
Проблем с прозореца в кухнята като вали.Водата се стича по тапетите.Може ли с пяна или нещо друго да се запушат фугите и да се  спрат течовете?
Моля помогнете. :(

Трайното решение на проблема е външна изолация. Трябва да се запуши отвън, за да се спре теча. Може да го запушиш с пяна, но това не е решение. Продава се течна гима или хидроизолация. Ако се запълнят фугите може да се мине отвън с тях това ще помогне. Нанася се  с четка на две ръце, но пак казвам, че трябва да е от външната страна.

8
Здравейте,
Ние сме Дончеви ЕООД - пловдивска фирма,която се занимава с довършителни ремонти и строителни работи.Надяваме се в този форум да открием колеги ,с които можем да си бъдем взаимно полезни. Също така, ако някой има въпроси, свързани със строителството ,ще се радваме да помогнем с каквото можем.


Здравейте, Дончеви ЕООД радваме се, че се присъединихте към нас и дано да сме си от полза. Надяваме се да спазвате нашите правила относно рекламните връзки във форума. Целта е да бъдем полезни на потребителите с информацията по дадена тема. Благодарим.

9
Ама аз този сайт го отварях и даже им писах във форума, но никой не ми отговори. В крайна сметка реших проблема с дрожди ;D.

10
Строителство и Ремонт / Re: Довършителни работи
« -: февруари 06, 2014, 10:36:33 pm »
Много е жалко имам чувството, че тая година държавата опустя.

11
Строителство и Ремонт / Re: Гипсокартон
« -: февруари 06, 2014, 02:47:19 pm »
оо да ,за хидроизолацията няма спор , но нея можеш да я намажеш и върху картона , а и мисля , че вкарването на толкова много влага в помещението било то къща или апартамент е малко дори и то да е само в банята е малко лошо решение вече при нашия забързан живот и технологиите с които имаме вече


Да може върху картона да се положи, просто е необходима хидроизолация и както казах още първия път:
1 Ще стесни банята знаеш, че ща излезе с поне 6 см. напред да не говорим ако стените са криви. В баня се прави само на конструкцияо. На лепене не става.
2 За влагата чак пък толкоз. Няма как и в картона има влажни процеси при шпакловката например. Така че без влажни процеси не може пък и това не  е кой знае какъв проблем ще изсъхне то.

12
Моля само да не ползвате нецензурни думи  в крайна сметка и клиента си е виновен, защото  няма как на 3.50 да иска качество. Но някой искат ако миже и без пари да стане.
Искам да събера мнения каква е нормалната цена за труд гипсокартон -  предстенна обшивка според Вас на квадрат към момента.

13
Строителство и Ремонт / Re: Гипсокартон
« -: февруари 06, 2014, 03:59:48 am »
Аз пък си мисля, че има ситуации, в които е по-добре да се използва мазилка. Например в баня, когато се лепят плочки. Спестява се пространство, мазилката е по издръжлива във времето ако е направена качествено . Плюс това гипсокартона е влогоустойчив, а не водоустойчив. Уверявам се че,  трябвя да има хидроизолация, когато е във влажни помещения, а не както е масовата практиката в БГ направо да се лепят плочките.
               да колега влагоустойчив е, демек тряа да залепиш плочките така че да не стане водоустойчив, иначе по темата  - картона му е майката - изолация ,нивелация, форми и фигури всякакви

Няма спор за формите и фигурите. Аз също съм привърженик на гипсокартона, но за баня смятам, че мазилката е по удачна. Рано или късно фугата в банята започва да се напуква особено по ъглите и в този ред на мисли хидроизолацията е задължителна според мен. Не е кой знае какъв разход и си заслужава.

14
Строителство и Ремонт / Re: Довършителни работи
« -: февруари 05, 2014, 06:02:54 pm »
в тоя от 2007 и от новия има разлика в цените нагоре, но в действителност цените на материалите са почти същите, но труда е паднал много


Дам напълно съм съгласен.

15
Строителство и Ремонт / Re: Глинени къщи
« -: януари 23, 2014, 10:50:18 pm »
Успушна нова години Доко и на теб. Я да видим какво си ни подготвил.

Страници: [1] 2 3 ... 9