Строителни Ремонти

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - gonin

Страници: [1]
1
Как мислите дали си заслужава да си правя камина с водна риза, която ще е с дърва или с климатик ще е по евтино отоплението.

2
Амън от майстори. Всеки си измисля някакви си цени и айде. Няма ли някъде каталог с цени за всяка календарна година, в който да пише как вървят цените на строителните работи например. Викаш 5 фирми с разлика в цените на 200 процента е как става тая работа  ::) :o Поне да са им близки цените.

3
Дайте малко информация за сух под. Как се прави и с какви материали е препоръчително да се работи?

4
SHEETROCK или F2 Какви са Вашите впечатления плюсове и минуси за тези два материала. Моето мнение е,  че
аз лично предпочитам F2, Защото се шлайфа по-лесно, абе и по-лесно се шпаклова с него. Но сега Кнауф пуснаха на пазара F2 финиш, който е в сини опаковки и не се лъжете, той не е същият като стария. Не е толкова фин, а от склада, като го купувах, нищо не ми казаха - бил същият като стария хаха. Не става за финиш, да знаете големи ядове брах.
SHEETROCK пък е по-евтин материал, също е добър, но някак си не знам защо не го предпочитам пред F2. Не се шлайфа така лесно и по-кофти се нанася. Иначе не е лош материал, за цената си даже е много добър. Това според мен са най-добрите фини шпакловки на българския пазар. Ако някой предпочита други, нека да сподели, за да ги изпитаме. :P

5
Дават ми най-ниска цена от 2.55 лв. за квадрат гипсокартон с ддс. Това прави  6,12 лв. за лист гипсокартон с размери 120/200 см. Ако някой може да предложи по ниска цена от тази нека да пише. Става на въпрос за 5000 кв.м.

Страници: [1]